Word een betere Professional met Conversationele Hypnose !

Met conversationele hypnose word je topverkoper in het voordeel van de klant. Hoe meer je deze technieken leert kennen en beheersen, hoe groter de kans de gewenste resultaten bereikt zullen worden.

Conversationele hypnose is uitermate geschikt voor o.a.:

R

coaches

R

trainers

R

managers

R

teamleiders

R

therapeuten

R

hulpverleners

Overkom je belemmerende overtuigingen!

Onbewust heb je bepaalde gedachten die je weerhouden om optimaal te presteren, via conversationele hypnose help ik je om deze om te zetten, zodat ze je gaan ondersteunen in het bereiken van je doelen.

Over mezelf:

Na mijn studies Psychologie aan de RijksUniversiteit Gent ben ik al snel in de medische wereld terechtgekomen. Als tussenpersoon tussen een Amerikaans bedrijf  en de chirurgen mocht ik aan de Belgische chirurgen aanleren hoe ze met compleet vernieuwende staplers sneller en beter konden opereren. Hierdoor gaf ik in 1978 de instructies tijdens de eerste gastric bypass operatie in België. Nadat deze technieken in heel België gemeengoed werden, ging ik naar een andere firma om de hartchirurgen aan te leren hoe zij revolutionair betere hartkleppen konden plaatsen en elektrische steunharten.

De medische wereld en de binnenkant van het menselijk lichaam zijn dus heel bekend voor mij. Ik heb tientallen chirurgen mogen opleiden en heb les gegeven aan verschillende universiteiten in de Benelux. Na een lange en vruchtbare carrière heb ik me helemaal omgeschoold tot fiscaal en financiëel expert. Hierdoor heb ik veel bijgeleerd over waarden en normen van zowel klanten als banken. Voor mijn volledige achtergrond kan je mijn linkedin profiel bekijken
Omdat ik gedreven word door mijn interesse en liefde voor de mens, en ik op een authentieke wijze wil helpen, heb ik me nogmaals bijgeschoold en heb ik mijn verworven kennis van psychologie, NLP en Reiki aangevuld met een grondige opleiding tot hypnotherapeut. Ik haalde vorig jaar mijn Master diploma en wil hiermee iedereen van zijn belemmerende overtuigingen af helpen.

Guy Lippens ~ Gecertificeerd International Register Hypnotherapeut

Waarom kiezen voor Helende Hypnose?

Hypnotherapeut word je niet zomaar. Hiervoor moet je een professionele opleiding volgen en geaccrediteerd zijn bij het IHR.

R

Gecertificeerd Hypnotherapeut

Accredited INT. Hypnotherapist Register Agency

R

Verbonden aan International Coaches Register

Wil je ook van je belemmerende overtuigingen af?

Klik op de knop hieronder en vul het intake formulier in, ik neem dan contact met je op om een afspraak in te plannen.

 

Contacteer ons voor meer informatie of om een afspraak te maken

 

2 + 1 =

 

 

Helende Hypnose

Laaglandweg 60 b3
2610 Wilrijk
GSM: 0474/25 61 49
email: info@helendehypnose.be
BTW nr: BE0890501966

 

 

 

Share This