Over mezelf:

Na mijn studies Psychologie aan de RijksUniversiteit Gent ben ik al snel in de medische wereld terechtgekomen. Als tussenpersoon tussen een Amerikaans bedrijf  en de chirurgen mocht ik aan de Belgische chirurgen aanleren hoe ze met compleet vernieuwende staplers sneller en beter konden opereren. Hierdoor gaf ik in 1978 de instructies tijdens de eerste gastric bypass operatie in België. Nadat deze technieken in heel België gemeengoed werden, ging ik naar een andere firma om de hartchirurgen aan te leren hoe zij revolutionair betere hartkleppen konden plaatsen en elektrische steunharten.

De medische wereld en de binnenkant van het menselijk lichaam zijn dus heel bekend voor mij. Ik heb tientallen chirurgen mogen opleiden en heb les gegeven aan verschillende universiteiten in de Benelux. Na een lange en vruchtbare carrière heb ik me helemaal omgeschoold tot fiscaal en financiëel expert. Hierdoor heb ik veel bijgeleerd over waarden en normen van zowel klanten als banken.
Omdat ik gedreven word door mijn interesse en liefde voor de mens, en ik op een authentieke wijze wil helpen, heb ik me nogmaals bijgeschoold en heb ik mijn verworven kennis van psychologie, NLP en Reiki aangevuld met een grondige opleiding tot hypnotherapeut. Ik haalde vorig jaar mijn Master diploma en wil hiermee iedereen van zijn problemen helpen. En ik kom naar U toe, zodat je in je eigen vertrouwde omgeving de therapie kunt ontvangen die je nodig hebt.

Soms is er een traumatische gebeurtenis uit het verleden die U weerhoudt te worden WIE JE ECHT BENT. Ik help je onder hypnose die hindernis, in je onderbewuste onschadelijk te maken. Dit verandert je leven voorgoed, ik weet het want ik heb het zelf ondervonden! Mijn panische angst voor honden verdween in 1 hypnosesessie!

Guy Lippens ~ Gecertificeerd International Register Hypnotherapeut

Waarom kiezen voor Helende Hypnose?

Hypnotherapeut word je niet zomaar. Hiervoor moet je een professionele opleiding volgen en geaccrediteerd zijn bij het IHR.

R

Gecertificeerd Hypnotherapeut

Accredited INT. Hypnotherapist Register Agency

R

Verbonden aan International Coaches Register

Wil je ook van je probleem af?

Klik op de knop hieronder en vul het intake formulier in, ik neem dan contact met je op om een afspraak in te plannen.

Contacteer ons voor meer informatie of om een afspraak te maken

11 + 9 =

 

 

Helende Hypnose

Laaglandweg 60 b3
2610 Wilrijk
GSM: 0474/25 61 49
email: info@helendehypnose.be
BTW nr: BE0890501966

 

 

 

Share This