Lang en Gelukkig leven met slaap Apneu !

Als apneu patiënt weet ik als geen ander wat de impact van deze aandoening kan zijn. Dankzij Hypnose heb ik een routine aangeleerd die me mijns inziens mijn leven heeft gered. Graag help ik jou ook om hiermee om te gaan.

Als Hypnotherapeut en apneu ervaringsdeskundige kan ik je helpen met:

R

Dieper te slapen

Als je dieper slaapt maak je alle fasen van je slaap mee. Zo ook de REM slaap. Zo ben je meer uitgerust en fit in de morgen. Doordat je een droomslaap hebt gehad is dit goed voor je geestelijke hygiëne.

R

Geen hinder van je CPAP apparaat

Je zal je apparaat en masker aanvaarden. Het wordt iets dat je beter maakt, niet iets dat jou de gehele nacht hindert en tot last is.

R

Algemene gemoedsrust

Je zal begeleid worden zodat je de behandeling optimaal ondergaat. Daardoor zal je maximale resultaten behalen tijdens de therapie.

Neem slaap-apneu serieus!

Velen zien op tegen behandeling of kunnen de CPAP niet verdragen en ondernemen geen actie. Dit is echter niet verstandig aangezien slaap-apneu mits onbehandeld een levensbedreigende aandoening is.

Graag leer ik je hoe je ondanks deze ogenschijnlijk ongunstige situatie toch een vol leven kan genieten.

Over mezelf:

Na mijn studies Psychologie aan de RijksUniversiteit Gent ben ik al snel in de medische wereld terechtgekomen. Als tussenpersoon tussen een Amerikaans bedrijf  en de chirurgen mocht ik aan de Belgische chirurgen aanleren hoe ze met compleet vernieuwende staplers sneller en beter konden opereren. Hierdoor gaf ik in 1978 de instructies tijdens de eerste gastric bypass operatie in België. Nadat deze technieken in heel België gemeengoed werden, ging ik naar een andere firma om de hartchirurgen aan te leren hoe zij revolutionair betere hartkleppen konden plaatsen en elektrische steunharten.

De medische wereld en de binnenkant van het menselijk lichaam zijn dus heel bekend voor mij. Ik heb tientallen chirurgen mogen opleiden en heb les gegeven aan verschillende universiteiten in de Benelux.
Omdat ik gedreven word door mijn interesse en liefde voor de mens, en ik op een authentieke wijze wil helpen, heb ik me nogmaals bijgeschoold en heb ik mijn verworven kennis van psychologie, NLP en Reiki aangevuld met een grondige opleiding tot hypnotherapeut. Ik haalde vorig jaar mijn Master diploma in de hypnotherapie en wil hiermee iedereen van zijn problemen helpen. Ik kom naar jou toe, zodat je in je eigen vertrouwde omgeving de therapie kunt ontvangen die je nodig hebt.

 

Guy Lippens ~ Gecertificeerd International Register Hypnotherapeut

Waarom kiezen voor Helende Hypnose?

Hypnotherapeut word je niet zomaar. Hiervoor moet je een professionele opleiding volgen en geaccrediteerd zijn bij het IHR.

R

Gecertificeerd Hypnotherapeut

Accredited INT. Hypnotherapist Register Agency

R

Verbonden aan International Coaches Register

Wil je ook van je probleem af?

Klik op de knop hieronder en vul het intake formulier in, ik neem dan contact met je op om een afspraak in te plannen.

 

 

Contacteer ons voor meer informatie of om een afspraak te maken

 

10 + 8 =

 

 

Helende Hypnose

Laaglandweg 60 b3
2610 Wilrijk
GSM: 0474/25 61 49
email: info@helendehypnose.be
BTW nr: BE0890501966

 

 

 

Share This