Werkwijze

Hoe gaat een sessie in zijn werk ? Allereerst, ik kom naar jou toe zodat je in je vertrouwde omgeving bent. Belangrijk is dat u ontspannen bent en je niet gestoord wordt tijdens de sessie. Bekijk hieronder het 3 stappen plan.

Ter plaatse

Tijdens de intake wordt de klacht besproken en overlopen we het invulformulier. Dit kan je onderaan deze pagina terug vinden. Je zoekt voor jou een rustig en vertrouwd plekje op. Bij deze kennismaking kijken we ook of er een klik tussen ons is. Een goede vertrouwensband is essentieel voor de therapie.

Gewenste diepte van Hypnose

Wanneer je op de gewenste diepte van hypnose gaan we over tot de communicatie met je onderbewuste. Soms kan het wenselijk zijn terug te gaan in de tijd (regressie) om tot het gewenste resultaat te komen.

Uit hypnose

Aan het einde van de sessie haal ik je weer uit hypnose. Je bent weer helder en fris en je kan met een goed gevoel terug kijken op de ervaring.

Over mezelf:

Ik word gedreven en gepassioneerd door mijn liefde voor en mijn interesse in de mens.
Ik ben gelukkig dat ik u LIVE CHANGING kan helpen met mijn kennis en ervaring als psycholoog, verkoper, opleider, financiëel raadgever, trainer, coach en grootvader van 10 kleinkinderen en dit gekoppeld met mijn vaardigheden als hypnotherapeut. Zend maar een bericht of bel me voor meer info als je je leven blijvend wil verbeteren!.

Soms is er een traumatische gebeurtenis uit het verleden die U weerhoudt te worden WIE JE ECHT BENT. Ik help je onder hypnose die hindernis, in je onderbewuste onschadelijk te maken. Dit verandert je leven voorgoed, ik weet het want ik heb het zelf ondervonden! Mijn panische angst voor honden verdween in 1 hypnosesessie!

Guy Lippens ~ Gecertificeerd International Register Hypnotherapeut

Wat kan je verwachten?

R

Confidentialiteit

Om een behandelplan op te stellen stel ik je enkele vragen omtrent voorgeschiedenis, ervaringen, relaties enz…Deze informatie blijft strikt geheim.

R

Geen verplichtingen

Tijdens voor of na een sessie is men niets verplicht. Soms is 1 enkele sessie voldoende om het gewenste resultaat te behalen. Omdat ik eerst heb overlopen of hypnose voor jou de juiste behandeling is, verlopen alle behandelingen succesvol.

R

Tijdsindicatie

Een sessie varieert in lengte maar duurt bijna nooit langer dan één tot anderhalf uur.

Waarom kiezen voor Helende Hypnose?

Hypnotherapeut word je niet zomaar. Hiervoor moet je een professionele opleiding volgen en geaccrediteerd zijn bij het IHR.

R

Gecertificeerd Hypnotherapeut

Accredited INT. Hypnotherapist Register Agency

R

Verbonden aan International Coaches Register

Share This